De anderen helpen de voordelen van Laserontharing realiseren

Via de specifieke kenmerken met een Candela GentleLase Pro U dan ook is ons behandeling beslist betrouwbaar voor uw huid. In contrast tot verschillende systemen is er geen direct contact met de huid zodat dit smeren van gel tijdens een verzorging ook niet nodig is.

raakt u weet zongebruind en blijft de bruining lang aanwezig? Wacht dan nog een aantal weken met een laserbehandeling tot u de oorspronkelijke huidskleur weer terug heeft. Teneinde de oorspronkelijke teint eerder terug te krijgen kunt het beste door 2 a 3 maal ieder week uw ontharingsgebied voorbereiden (scrubben) betreffende een lichte/zachte scrub peeling een gevoelige huid betreffende fijne korrels. Of raadpleeg een huidtherapeute vanwege advies voor twijfel.

In een persoonlijk gesprek betreffende ons behandelaar ontvangt u dan ook al die benodigde info en raadgeving op maat, zodat u weet waar u met toe raakt.

Wie komt wegens permanent ontharen in aanmerking? Een ieder die aangaande ongewenste beharing af wensen zijn kan in aanmerking komen een laserbehandeling. Op welke manier doelmatig de verzorging is, ligt met de hoofdhaar- en huidskleur over dit te veven gebied.

Jasmine Laser Clinics in Amsterdam is dé andere high end specialistische clinic wegens 100% pijnloos ontharen. We werken met een Soprano Ice laser, een meest innovatieve lasertechniek op dit gebied aangaande definitief ontharen.

• Relatief kort proces; • Bestemd wegens grotere oppervlakken; • Wordt wanneer pijnloos ondervinden; • Kortere hersteltijd na een verzorging dan andere ontharingsmethodes.

Uit een laser komt een krachtige gebundelde laserstraal die via het pigment geleid is tot dit haarzakje waar die energie betreffende de laser omgezet wordt in warmte zodat dit haarzakje vernietigd wordt en er geen ander hoofdhaar kan groeien.

Ernstige complicaties na laserontharing lees meer komen bijzonder zelden voor. Na een behandeling kan zijn een huid hetgeen gevoelig, rood en gezwollen. Het trekt doorgaans na enige uren tot maximaal één dag straat.

Een laser bezit louter effect op de haarzakjes welke in de groeifase zijn, daar er vervolgens genoeg melanine is teneinde het laserlicht op te nemen.

Voor eventuele pijnlijke gevoel, welke vanwege u dan ook ook niet verdraagbaar is, wordt aangeraden tevoren aan de verzorging op de behandelde huidgebied ons voorgeschreven verdovingscrème (Emla crème) met te brengen teneinde de huid te verdoven.

In die hoofdharen zit namelijk geen pigment. Ernaast mag haargroei betreffende laserontharing op elk deel met dit lijf duurzaam verwijderd worden. Blonde, grijze ofwel rossige hoofdharen kunnen doeltreffend verwijderd geraken betreffende elektrische epilatie.

Doe voorzichtig met het behandeld gebied en behandeling geen irriterende producten, bijvoorbeeld deodorant en scrubs. Regelmatig uitkomen er na de treatment dikkere haren in dit behandelde gebied; het zijn geen andere hoofdharen, maar door een laser beschadigde haren. Ze blijven vanzelf uit, desgewenst kan u dan ook ze na 2 dagen afscheren.

Alvorens een behandeling begint moeten zowel je wanneer de behandelaar een zonnebril opkrijgen die beschermt tegen een laserstraling. Daarnaast zal een huid veelal worden gekoeld betreffende ons bijzondere gel, of een koelingsapparaat. Het zorgt daar voor het een laser nauwelijks beschadiging met de huid aanbrengt, en het een haartjes beter verwijderd geraken.

Donker haar neemt een lichtgolven met de laser lekkerder op. Daarom werkt ons laserbehandeling dit allerbeste bij donker hoofdhaar en een lichte huidskleur. Voor een lichte haarkleur zit de laserbehandeling niet bekijk hier zo echt daar de energie over de laserstraal niet zo echt is geregistreerd door een haren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *